Montserrat Ballarín presideix l’acte d’inauguració del 50è aniversari de Mercabarna : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín presideix l’acte d’inauguració del 50è aniversari de Mercabarna

23/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 24 de març, a les 11:00 hores (Sala d’Actes del Centre Directiu de Mercabarna. c/. Major de Mercabarna, 76), la regidora de Comerç i Mercats i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, presidirà l’acte inaugural del 50è aniversari de Mercabarna. A l’acte també hi participaran el director general, Josep Tejedo, i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i hi assistiran un centenar de representants del sector agroalimentari català.

Massanés presentarà l’Anàlisi de l’evolució de l’alimentació a Catalunya en aquests 50 anys, un treball encarregat per Mercabarna a la Fundació, que explica els principals canvis socioeconòmics que han condicionat els nostres gustos, hàbits i formes de consum actuals. Aquest treball desvetllarà també les principals tendències alimentàries del futur.

La commemoració dels 50 anys de Mercabarna farà un repàs dels trets principals de la història d’aquesta gran mercat, partint del trasllat des de l’antic Mercat del Born fins a esdevenir un clúster alimentari de referència internacional, passant per l’evolució de les actuals instal·lacions.

 





Paraules clau

mercabarna/