El Flic Flac Circ puja les escoles a l’escenari : Servei de Premsa

El Flic Flac Circ puja les escoles a l’escenari

28/03/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’activitat per a escoles de la ciutat que combina acrosport i expressió corporal, el Flic Flac Circ, es materialitza del 29 al 31 de març al Teatre SAT de Sant Andreu. Enguany amb l’obra “Els 25 anys dels Jocs de Barcelona 92″. El comissionat d’Esports, David Escudé, hi assistirà dijous al matí.

El Flic Flac Circ és una activitat inclosa al programa de promoció de l’esport educatiu en horari lectiu que té com a objectiu l’experimentació amb el gest i el moviment per aprendre a expressar-se, representar i comunicar-se, adequant les acrobàcies i equilibris als diferents ritmes. Amb més de 20 anys d’història, en l’edició del curs 2016-17 hi participen més de 750 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys de 21 escoles de la ciutat, que porten mesos assajant la seva actuació. El punt culminant arribarà de dimecres 29 a divendres 31 de març, amb la representació final per a les seves famílies al Teatre SAT de Sant Andreu en una de les dues sessions diàries de les 11.15 i les 16.00 hores.

Amb motiu de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, l’obra d’enguany porta com a títol “Els 25 anys del Jocs de Barcelona 92” i permetrà a les famílies assistents conèixer els atletes d’Olímpia, a la Grècia antiga, saltar entre els ciutat organitzadores dels Jocs moderns, amb especial èmfasi en la cita barcelonina, i ser testimonis de reptes i triomfs esportius i de la superació de les millors marques, però també de nombrosos entrebancs, boicots i protestes. A través de tècniques del món del circ, cada grup escolar representarà una de les cinc escenes de les quals es compon l’obra: Mites; Els Jocs Moderns; Citius, Altius, Fortius; Somnis Olímpics, i Hola Barcelona.





Paraules clau

Flic Flac Circ/