David Escudé assisteix al Flic Flac Circ : Servei de Premsa

David Escudé assisteix al Flic Flac Circ

29/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 30 de març, a les 11:15 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà al Teatre SAT de Sant Andreu a la sessió matinal del Flic Flac Circ, l’activitat per a escoles de la ciutat que combina acrosport i expressió corporal. Enguany ret homenatge a la commemoració dels vint-i-cinc anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92.

El Flic Flac Circ és una activitat inclosa al programa municipal de promoció de l’esport educatiu en horari lectiu que té com a objectiu l’experimentació amb el gest i el moviment per aprendre a expressar-se, representar i comunicar-se, adequant les acrobàcies i equilibris als diferents ritmes. Amb més de 20 anys d’història, en l’edició del curs 2016-17 hi participen més de 750 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys de 21 escoles de la ciutat, que porten mesos assajant la seva actuació.

Amb motiu de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, l’obra d’enguany porta com a títol “Els 25 anys del Jocs de Barcelona 92” i permetrà a les famílies assistents conèixer els atletes d’Olímpia, a la Grècia antiga, saltar entre els ciutat organitzadores dels Jocs moderns, amb especial èmfasi en la cita barcelonina, i ser testimonis de reptes i triomfs esportius i de la superació de les millors marques, però també de nombrosos entrebancs, boicots i protestes. A través de tècniques del món del circ, cada grup escolar representarà una de les cinc escenes de les quals es compon l’obra: Mites; Els Jocs Moderns; Citius, Altius, Fortius; Somnis Olímpics, i Hola Barcelona.





Paraules clau

Flic Flac Circ/