Jaume Asens explica les novetats sobre les accions de l’Ajuntament de Barcelona en relació al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) : Servei de Premsa

Jaume Asens explica les novetats sobre les accions de l’Ajuntament de Barcelona en relació al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE)

29/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 29 de març, a les 11:30 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, explicarà les novetats sobre el procés administratiu engegat per l’Ajuntament de Barcelona en relació a les irregularitats, per manca de llicència entre d’altres incompliments, del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Barcelona. A la roda de premsa també està previst que assisteixi el gerent de Recursos del consistori, Joan Llinares.

Al juliol de 2016 el consistori ja va emetre una ordre de cessament de l’activitat del CIE per manca de llicència d’activitat, que suposa un incompliment de la normativa de seguretat i prevenció d’incendis.

Tant l’Ajuntament de Barcelona com el Parlament de Catalunya han aprovat declaracions institucionals de rebuig a als Centres d’Internament d’Estrangers per vulnerar els drets humans.

 





Paraules clau

CIE/