Laia Ortiz presenta l’informe “Oportunitats educatives a Barcelona 2016” : Servei de Premsa

Laia Ortiz presenta l’informe “Oportunitats educatives a Barcelona 2016”

11/04/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 12 d’abril, a les 11h, (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, presenta l’informe “Oportunitats educatives a Barcelona 2016: l’educació de la infancia i l’adolescència a la ciutat” que per primera vegada recull les estadístiques i radiografia els serveis educatius de la ciutat, aportant dades per districtes.

L’informe, inèdit, inicia una sèrie d’informes sobre les oportunitats educatives de la ciutat que es farà de forma periòdica per poder fer un seguiment sobre com evolucionen els indicadors als diferents districtes de la ciutat.

 

Paraules clau

educació/