David Escudé participa a la presentació de la imatge corporativa i dels aplicatius digitals dels World Roller Games Barcelona 2019 : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació de la imatge corporativa i dels aplicatius digitals dels World Roller Games Barcelona 2019

02/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 3 de maig, a les 11:30 hores, el Comitè Organitzador dels World Roller Games Barcelona 2019 presenta el proper dimecres 3 de maig la imatge corporativa i els aplicatius digitals dels World Roller Games Barcelona 2019. L’acte tindrà lloc a l’auditori del MACBA.

La presentació comptarà amb la participació de David Escudé, comissionat d’Esports; Sabatino Aracu, president de la FIRS (Fédération Internationale de Rollers Sports); Carmelo Paniagua, president de la Real Federación Española de Patinaje, i Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge. També hi assistiran destacats esportistes de totes les modalitats incloses en el programa esportiu dels World Roller Games Barcelona 2019.

Barcelona viurà durant l’estiu de 2019 la principal cita mundial dels esports de roda petita: els World Roller Games. Aquesta competició agrupa en un mateix esdeveniment els deu campionats del món de les disciplines regulades per la FIRS. Des d’esports consolidats amb llarga tradició com el patinatge artístic o l’hoquei patins, a modalitats urbanes que connecten amb un públic jove, com el skateboarding, el freestyle o el descens.





Paraules clau

World Roller Games Barcelona 2019/