David Escudé obre la Festa Activa’t 2017 : Servei de Premsa

David Escudé obre la Festa Activa’t 2017

17/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 18 de maig, a les 10:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, obrirà la Festa Activa’t 2017, la festa anual del programa Activa’t als parcs. L’acte tindrà lloc al parc de Joan Miró i comptarà també amb la participació de Jordi Díaz Borrull, president de l’Associació Esportiva Sarrià Sant Gervasi.

La festa consisteix en una sessió física de 35 minuts que inclou també escalfaments, estiraments, moviments articulars, automassatges i exercicis de motricitat i memòria. Finalment es torna a la calma i es reparteix un gotet de fruita a les persones participants.

El programa Activa’t als parcs es un programa d’activitat física amb un abordatge intersectorial. Es va iniciar l’octubre de 2008 amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’activitat física en la població major de quaranta anys mitjançant exercicis suaus en espais oberts de la ciutat. Està coordinat per l’Institut Barcelona Esports i participen en la seva planificació i seguiment l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el Consorci Sanitari de Barcelona i Parcs i Jardins. Actualment consta de divuit espais repartits pels deu districtes de la ciutat, amb previsió d’arribar als vint al llarg d’aquest any. Es calcula que vora 1.500 persones són usuàries d’aquests espais.





Paraules clau

Activa’t/