Daniel Mòdol assisteix a l’obertura de l’exposició de l’EU Mies Award 2017 al palau Victòria Eugènia amb motiu de l’arrancada de la Setmana d’Arquitectura 2017 : Servei de Premsa

Daniel Mòdol assisteix a l’obertura de l’exposició de l’EU Mies Award 2017 al palau Victòria Eugènia amb motiu de l’arrancada de la Setmana d’Arquitectura 2017

18/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 19 de maig, a les 13:00 hores (Plaça de Josep Puig i Cadafalch), el regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni, Daniel Mòdol, assistirà a l’obertura de l’exposició de l’EU Mies Award 2017, organitzada per la Fundació Mies van der Rohe, que es podrà visitar al palau Victòria Eugènia fins al dia 9 de juny.

S’hi podran veure les obres guanyadores i finalistes del Premi d’arquitectura contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe. D’aquesta manera, el palau obre les portes a la ciutadania perquè el puguin conèixer i gaudir.

L’acte significarà l’escalfament de motors previ a l’arrancada de la Setmana d’Arquitectura 2017, que fins al 26 de maig convertirà la ciutat en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i el patrimoni arquitectònic de la capital catalana. L’obertura de l’exposició, doncs, comptarà amb la presència d’institucions i entitats que han col·laborat en l’organització de la Setmana.





Paraules clau

arquitectura/ EU Mies Award 2017/