El Parc d’Atraccions del Tibidabo inaugura un nou espai de fonts d’aigua interactives amb efectes de llum, so i colors : Servei de Premsa

El Parc d’Atraccions del Tibidabo inaugura un nou espai de fonts d’aigua interactives amb efectes de llum, so i colors

02/06/2017



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha rehabilitat un espai en desús i l’ha reconvertit en una zona de jocs d’aigua interactius per a tota la família i d’accés lliure

La nova àrea de jocs compta amb aproximadament 50 brolladors d’aigua que aniran alternant diferents efectes de llum, so i colors

El Tibidabo estrena també un nou espai de pícnic que millora la infraestructura dels espais destinats a menjar a l’aire lliure

 

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha rehabilitat un espai en desús i l’ha reconvertit en una zona de jocs d’aigua interactius per a tota la família d’accés lliure i obert al públic diàriament. Les noves fonts d’aigua interactives estan situades als voltants de l’Edifici Cel amb l’objectiu de dinamitzar l’entorn i oferir als visitants noves activitats a realitzar durant la seva visita. Amb aquesta intervenció es pretén donar resposta a les peticions dels clients pel que fa a renovar les activitats que el Parc els pot oferir.

 

 

El President de PATSA i Regidor del districte Sarrià Sant Gervasi, Daniel Mòdol, va celebrar la posada en marxa del nou espai de jocs de fonts d’aigua interactives i  va afirmar que “aquest espai de jocs dotarà al Parc d’Atraccions Tibidabo d’una oferta lúdica més àmplia i oberta a tothom” i que els “visitants del parc la gaudiran especialment durant l’estiu”.

Aquesta nova àrea de jocs d’aigua té aproximadament 50 brolladors repartits en 300m2 de pavimentació de pedra natural que aniran alternant diferents efectes de llum, so i colors. La instal·lació està formada per un sistema de petites arquetes interconnectades amb un programa de funcionament continu que permetrà interactuar als visitants mitjançant diferents tipologies de sensors.

D’altra banda, també es compta amb una nova àrea de pícnic que millora la infraestructura dels espais que ofereix el Tibidabo, destinats a menjar a l’aire lliure.

Les fonts seran un joc, mediambientalment sostenible i integrat a l’entorn. Al estar ubicades al Camí del Cel, un espai de lliure accés per a tots els visitants del Parc, se’n podrà gaudir tot l’any. A més, s’ha plantejat que les pròpies fonts tinguin programades durant el dia diferents efectes que aniran sorprenent als visitants, sense necessitat d’interactuar, així com a efectes complementaris com la il·luminació. Els efectes d’aigua s’aniran descobrint a mida que es vagi “jugant” i interactuant amb les fonts, amb el moviment del cos i amb el propi entorn.

 

 

La nova àrea de fonts interactives és una obra del reconegut arquitecte Dani Freixas, guardonat amb diversos premis com Premi Nacional de Disseny 2001 del Ministeri de Ciència i Tecnologia o Premi Nacional d’Arquitectura i Espai Públic de la Generalitat de Catalunya el 2007, entre d’altres. Freixas ja ha fet diverses actuacions al Parc com la coneguda atracció “Miramiralls”.

 

Una de les novetats d’aquesta temporada

La posada en marxa de les fonts d’aigua interactives és una de les novetats d’aquesta temporada al Parc d’Atraccions Tibidabo. En aquest nou període el públic podrà gaudir també pròximament de l’arribada d’un remodelat Avió, i des de l’inici de temporada ja disposen de dues noves atraccions per als i les més petites el Txu Txu Tren i el Mini hurakan; a més d’estrenes al Dididabo, el cinema en quatre dimensions, i nous espectacles de cloenda i itinerants, sota l’eslògan “Emocions d’alçada”.

També aquesta temporada el Tibidabo permet l’entrada gratuïta per als titulars de la targeta rosa i oferirà beques per als nens i nenes de casals amb necessitats especials, a partir de la finalització del curs escolar.





Paraules clau

tibidabo/