Inauguració del cicle de concerts estiuencs ‘Música als parcs’ : Servei de Premsa

Inauguració del cicle de concerts estiuencs ‘Música als parcs’

09/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 10 de juny, a les 21.00 hores (Parc de la Barceloneta), hi haurà el concert d’inauguració del festival ‘Música als parcs’, que com cada any omplirà de música els espais verds de la ciutat. El concert inaugural anirà a càrrec de The Hanfris Quartet, format pel tenor Jordi Forcadell i Mas, el baríton Juan Bertrand Castrodeza, el baix Adrià Sivilla Ebri i el baríton. Hi assistirà el comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno.

Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets. Alhora, pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i nits d’estiu.

Aquest certamen de concerts d’estiu gratuïts als jardins i parcs de la ciutat inclou diferents estils de música, com clàssica i jazz, entre altres.  El cicle ofereix concerts cada setmana fins a finals d’agost, quan un concert de cloenda tanca el certamen.

Està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels districtes i altres entitats municipals. A l’edició 2016 hi van haver més de dotze mil assistents al cicle, als 47 concerts gratuïts a 27 espais verds de la ciutat. Com a principal novetat van destacar les visites prèvies als concerts a diversos parcs, activitat que ha permès que més de dues-centes persones descobrissin aquests espais singulars, motiu pel qual es tornarà a repetir en l’edició de 2017.





Paraules clau

Música als Parcs/