Ada Colau assisteix a l’acte de record i reconeixement de la ciutat a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte de record i reconeixement de la ciutat a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor

16/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 17 de juny, a les 12:00 hores, (Parc de Can Dragó, av. Meridiana amb av. Rio de Janeiro), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assisteix a l’acte de record i reconeixement de la ciutat a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor. L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat un acte d’homenatge coincidint amb la commemoració del 30è aniversari de l’atemptat d’ETA que va causar 21 morts i 45 ferits.

La proposta artística Memorial a les Víctimes de l’Atemptat de l’Hipercor, d’Àngels Aymar, es planteja com un acte d’evocació, acompanyament i ofrena a les víctimes que vol generar una interacció i una identificació entre ciutadans i ciutadanes i les víctimes.

A l’acte organitzat pel comissionat de Programes de Memòria, hi assistiran també el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz;  la regidora de Participació i Districte, Gala Pin; la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín i el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes.

Posteriorment, tindrà lloc l’acte de descoberta de la placa explicativa de l’atemptat que s’ha col·locat davant dels magatzems Hipercor, a l’avinguda Meridiana, com a testimoni dels fets recordats.

 





Paraules clau

Hipercor/