El Premis FPEmprèn reconeixen els millors projectes de Formació Professional : Servei de Premsa

El Premis FPEmprèn reconeixen els millors projectes de Formació Professional

20/06/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

S’hi ha presentat 71 projectes de 28 centres de Formació Professional de disciplines molt diverses

 

 

Els Premis FPEmprèn, organitzats per la Fundació BCN FPEmprèn de l’Ajuntament de Barcelona, han reconegut avui els 13 millors projectes de Formació Professional presentats en aquesta 8a edició. S’hi han presentat 71 projectes de 28 centres de Formació Professional i la seva Àrea Metropolitana, en els quals han participat 183 alumnes. Les temàtiques recullen estudis de formació professional de branques molt diverses.

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, <b>Laia Ortiz</b>, ha remarcat “la importància de posar en valor els estudis de Formació Professional, el que representen i el talent que generen. Els projectes presentats demostren un molt bon nivell de formació professional, tant de la ciutat com de la seva Àrea Metropolitana, i demostren el gran potencial creatiu dels nostres i les nostres estudiants.“

Els grups guanyadors han estat equips dels següents centres: Institut Poblenou de Barcelona i La Salle Barceloneta (Premis Emprenedor), Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona i Institut de Nàutica de Barcelona (Premis Energia, Sostenibilitat i Medi Ambeint), Escola de Mitjans Audiovisuals EMAV (premi Educació, Cultura i Oci), Institut Rambla Prim i Centre d’Estudis Monlau (Premis Indústria), Institut Ferran Tallada i Institut Escola del Treball (Premis Economia, Social i Solidària), Institut Salvador Seguí, Centre d’Estudis Prat i Institut Bernat el Ferrer (Premis Salut, Esport i Benestar) i Institut Pedraforca (Premi Hoteleria i Turisme).

 

Paraules clau

formació professional/ FPEmprèn/