Janet Sanz i Eloi Badia presenten el projecte guanyador del concurs d’idees per al futur urbanístic del barri de Vallcarca : Servei de Premsa

Janet Sanz i Eloi Badia presenten el projecte guanyador del concurs d’idees per al futur urbanístic del barri de Vallcarca

21/06/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 22 de juny, a les 11.15 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Gràcia, Eloi Badia, presentaran el projecte guanyador del concurs d’idees convocat per l’Ajuntament per al futur urbanístic del barri de Vallcarca, al districte de Gràcia. A la roda de premsa també hi participarà l’equip redactor de la proposta guanyadora.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
urbanisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina