Barcelona edita i presenta a les entitats la nova Guia de Contractació Pública Ambiental : Servei de Premsa

Barcelona edita i presenta a les entitats la nova Guia de Contractació Pública Ambiental

27/06/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

La segona reunió de la Taula de Contractació Pública ha servit per incorporar les entitats ambientalistes en aquest espai de debat i presentar la Guia de contractació pública ambiental i el Decret de contractació sostenible que recull aquests criteris i principis

Les mesures establertes a la guia persegueixen reduir l’impacte ambiental associat a l’activitat municipal a través d’impulsar i incrementar l’eficiència en el consum de recursos, la contractació de serveis ecològics i l’ecoinnovació i gestió ambiental de les empreses contractades

A la taula també s’ha presentat el decret d’instrucció de regulació de les fórmules de valoració del preu en la contractació municipal, que fixa una formula bàsica que facilita el càlcul, permetent una major objectivitat, simplicitat i transparència

La primera reunió de la Taula de Contractació Pública, celebrada al passat mes d’octubre amb la presència de l’Alcaldessa, va servir per presentar les guies de contractació social

 

Descarregar nota en format PDF

Guia de Contractació Pública Ambiental

Paraules clau

contractació pública ambiental/