Nou Barris acull per segon any el cicle de propostes culturals ‘L’estiu, al pati!’ : Servei de Premsa

Nou Barris acull per segon any el cicle de propostes culturals ‘L’estiu, al pati!’

29/06/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El pati de la seu del Districte de Nou Barris, a la plaça Major de Nou Barris, 1, acollirà aquest estiu la segona  edició d’un cicle d’espectacles batejats enguany amb el nom de “L’estiu, al pati!”. S’hi oferirà des de cinema, música, màgia i circ fins a menjars del món i animació infantil, en una programació àmplia i diversa que començarà el 30 de juny i acabarà el 23 de juliol.

 

 

“L’estiu, al pati!” inclou dins la seva programació propostes culturals tan consolidades com el Festival de Blues de Barcelona, que enguany arriba a la seva quinzena edició organitzat, un any més, per l’entitat de Nou Barris Capibola Blues. Aquesta vegada, el festival ofereix dos dies ben intensos amb els concerts de Big Dani Pérez Saxplosion, Mingo i Coloma, Simón Blues Express, Tia Carroll, Larry McCray i Alex Zayas Band (divendres 14 de juliol) i Víctor Puertas i The Mellow Tones, Enma Fernández Band, Barcelona Big Blues Band, Jonathan Herrero i Dani Nel·lo (dissabte 15 de juliol).

Dins l’apartat musical, “L’estiu, al pati!” també permetrà gaudir del funk, soul i hip hop dels Block Party de Nacion Funk All Stars, la música dels Always Drinking Marching Band, el cant coral de Shangai Youth Choir i la Coral Canticorum i el flamenc de Oleándole. I dins la resta d’apartats es podrà gaudir de cinema a la fresca amb la projecció de “Yo, Daniel Blake” de Ken Loach, màgia amb Joaquim Matas, circ amb Desastrosus Circus, animació infantil amb Mainasons i la possibilitat de tastar la millor gastronomia internacional amb la proposta Van Van, que aproparà, en el format d’street food, les millors cuines peruana, asiàtica, mexicana, italiana, mediterrània i anglosaxona.

El pati de la Seu del Districte és un dels espais més emblemàtics de Nou Barris per la seva bellesa i història, i un emplaçament ideal per gaudir de bona música i altres espectacles, tots gratuïts.

La programació completa es pot consultar aquí.





Paraules clau

Nou Barris/