El cavall “Olímpic” comença a cavalcar al Tibidabo : Servei de Premsa

El cavall “Olímpic” comença a cavalcar al Tibidabo

05/07/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

En motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, el cavall “Olímpic” estarà al Parc d’Atraccions Tibidabo fins el pròxim 16 de juliol

 

 

Olímpic” és el nom que rep el cavall commemoratiu dels Jocs Olímpics de Barcelona del 92 i que comença el seu tour per la ciutat al Parc d’Atraccions Tibidabo. Aquesta escultura de fibra de vidre es podrà visitar fins el pròxim dia 16 de juliol a l’entrada del Parc.

El Cavall ha estat una idea creativa de l’alumnat de l’escola Virolai Grimm de Barcelona i representa la viva imatge dels Jocs Olímpic del 92 a Barcelona, en el marc del seu 25è aniversari. El cavall llueix les anelles olímpiques amb els colors dels Jocs juntament amb un mosaic inspirat en el trencadís de l’obra d’Antoni Gaudí. El color daurat, platejat i bronzejat dels seus cabells i la cua representen les medalles olímpiques dels Jocs.

Tots els visitants que s’acostin fins el Parc d’Atraccions del Tibidabo podran gaudir del nou espai gratuït per a tothom de les Fonts Interactives d’aigua amb efectes de llum, so i colors, i gaudir d’una passejada de l’Avió recentment restaurat del Parc. Enguany també s’ofereix com a novetat que els titulars de la tarjeta rosa podran accedir-hi de manera gratuïta.

En l’oferta de programació lúdica, s’han estrenat amb dues atraccions noves: el Txu Txu Tren i el Mini Hurakan. També s’estrenen dues pel·lícules en quatre dimensions de gran èxit al cinema del Parc el Dididado i nous espectacles de cloenda i itinerants com el Tibicabaret, el nous personatges com el Boccato di cardinale i el nou espectacle de les aventures de les mascotes del Tibidabo, TI, BI, DA i BO.

En l’àmbit solidari també cal destacar com a novetat que des de la finalització del curs escolar, s’ofereixen beques per entrar gratuïtament al parc per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.

A més també estan previstes una dotzena de festes solidàries, algunes d’elles ja de llarga tradició. I es que en els darrers 10 anys el Parc ha celebrat més de 70 jornades solidàries i ha col·laborat amb més de 550 entitats socials beneficiàries.





Paraules clau

Barcelona 92./ tibidabo/