David Escudé participa al Mulla’t per l’esclerosi múltiple : Servei de Premsa

David Escudé participa al Mulla’t per l’esclerosi múltiple

07/07/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 9 de juliol, a les 12:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà a una nova edició de l’esdeveniment solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que omplirà una trentena de piscines de la ciutat, 600 a tot Catalunya, de milers de ciutadans i ciutadanes que volen recolzar les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple al nostre país. Escudé es mullarà per aquesta malaltia a la piscina descoberta del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu (c. dels Esports, 2-8).

Barcelona se suma un any més amb força en aquesta iniciativa solidària de més de vint anys d’història. De les més de trenta piscines de la ciutat involucrades, vint són de titularitat municipal: CEM Aiguajoc Borrell, CEM La Verneda, CEM Can Caralleu, CEM Can Felipa, CEM Can Ricart, CEM Estació del Nord, CEM La Bordeta, CEM L’Espanya Industrial, CEM Maresme, CEM Sagrada Família, CEM Marítim, CEM Can Toda, CEM Bac de Roda, CEM Horta, CEM Claror, CEM Can Dragó, CEM Nova Icària, CEM Colom, CEM Bernat Picornell i Centre Esportiu Piscina Sant Jordi.

Tota la informació dels equipament municipals es pot trobar al web: http://ajuntament.barcelona.cat/esports/ca/equipaments-municipals.





Paraules clau

Mulla’t per l’esclerosi múltiple/