Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample

07/07/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest migdia un camió ha atropellat a una vianant a la cruïlla del carrer Borrell amb el carrer Marqués del Campo Sagrado. A conseqüència de les ferides, la vianant, una dona de 57 anys ha mort a l’hospital

Avui al migdia, a les 13:50 hores, una dona de 57 anys ha resultat greument ferida després d’haver estat atropellada per un camió a la cruïlla del carrer Borrell amb el carrer Marqués del Campo Sagrado.

Fins el lloc de l’accident s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han traslladat a la vianant a l’hospital, on malauradament ha mort aquesta tarda.
La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

En el que portem d’any, 3 vianants han mort atropellats a Barcelona i 26 van resultar ferits greus. L’any passat 16 vianants van morir en accidents de trànsit a la ciutat.

No respectar els semàfors va ser la quarta causa directa d’accidents de trànsit l’any passat, una infracció que la Guàrdia Urbana va sancionar en 21.674 ocasions.

L’Ajuntament de Barcelona lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

El Consistori recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció, sobretot en els passos de vianants.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i que el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit sigui una realitat.





Paraules clau

accident/