El percentatge de joves que no estudien ni treballen a Barcelona és del 13,2% : Servei de Premsa

El percentatge de joves que no estudien ni treballen a Barcelona és del 13,2%

11/07/2017

L’Estudi detecta clarament que en les etapes de transició al món laboral d’aquest col·lectiu falta un acompanyament personalitzat per part de les institucions i l’administració pública i uns registres compartits entre les diferents administracions

El perfil de la persona jove a Barcelona que no estudia ni treballa és el d’un home de nacionalitat espanyola solter, amb un nivell d’estudis d’ESO o inferior, amb progenitors que tenen estudis de fins a segon grau

L’exclusió del sistema educatiu i laboral afecta més els homes que les dones, i afecta molt especialment les persones d’entre 20 i 24 anys

Al setembre es començarà a elaborar  la part qualitativa de l’estudi per conèixer els detalls de les diverses situacions, així com els recursos i instruments municipals que utilitzen aquestes persones o les causes de la desafecció vers el sistema educatiu

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut