Barcelona projectarà la pel·lícula “Amics per sempre” a equipaments de proximitat per fomentar el debat sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics del 92 : Servei de Premsa

Barcelona projectarà la pel·lícula “Amics per sempre” a equipaments de proximitat per fomentar el debat sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics del 92

17/07/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona projectarà la pel·lícula “Amics per sempre” en equipaments de proximitat durant els propers mesos per tal de fomentar el debat sobre el que va suposar la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 per a la ciutat. Així ho ha anunciat el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, en la presentació aquesta coproducció de TV3, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, i que commemora el 25è aniversari de l’esdeveniment.

Asens ha remarcat que “aquesta pel·lícula és un bon punt de partida per fer debat sobre el que van significar els Jocs Olímpics i Paralímpics per a la ciutat i també és una bona eina pedagògica per rememorar què va passar en aquell moment” i ha destacat que “estem orgullosos d’haver contribuït econòmicament  i facilitant localitzacions”. El tinent d’alcaldia també ha recordat que la pel·lícula s’estrenarà el dia 25 de juliol “un moment ideal perquè aquell dia a la Plaça Catalunya també hi haurà una important commemoració”.

“Amics per sempre” està dirigida per Román Parrado i compta amb Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i Zoe Stein en els papers principals. La coproducció rememora fins al més mínim detall, un moment, uns dies que van canviar la història de la ciutat de Barcelona i de molts barcelonins. Especialment, dels veïns de la Barceloneta que, de la nit al dia, veuen com el seu barri canvia.

La pel·lícula s’emetrà a través de TV3 el proper 25 de juliol, a les 22:55 hores.





Paraules clau

Barcelona 92./