Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample

19/09/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

En el que portem d’any quatre vianants han mort atropellats a la ciutat

 

Avui al migdia, a les 14:07 hores, una dona de 60 anys ha estat atropellada per un camió formigonera a la cruïlla de la Ronda Sant Antoni amb el carrer Sepúlveda. A conseqüència de l’impacte la vianant ha resultat morta.

Fins el lloc de l’accident s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

En el que portem d’any, 4 vianants han mort atropellats a Barcelona. L’any passat 16 vianants van morir en accidents de trànsit a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

El Consistori recorda que els vianants són un dels col•lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit





Paraules clau

accident/