Barcelona reconeix els mestres d’escoles bressol i ensenyaments musicals en el Dia Mundial dels Docents : Servei de Premsa

Barcelona reconeix els mestres d’escoles bressol i ensenyaments musicals en el Dia Mundial dels Docents

05/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Laia Ortiz remarca que “el compromís de l’ajuntament de Barcelona és continuar construir una ciutat educadora, aspirant a contemplar l’infant en la seva totalitat, estenent aquesta lògica a tota la ciutat i despertant el seu potencial educador”

 

 

Els mestres de les escoles bressol municipals i de les escoles de música que s’han jubilat aquest curs han estat els protagonistes de l’acte amb què l’Ajuntament de Barcelona ha volgut reconèixer, en el Dia Mundial dels Docents, la tasca del professorat.

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, ha remarcat el compromís del consistori barceloní per continuar fent de Barcelona una ciutat educadora. “És una clara continuació de les propostes pedagògiques progressistes que al llarg de la història han insistit en estendre l’educació a totes les dimensions de la condició humana. Primer de tot, aspirant a contemplar l’infant en la seva totalitat. La continuació lògica d’aquesta proposta és estendre-la a tota la ciutat i despertar el seu potencial educador. Aquest és el compromís de l’Ajuntament de Barcelona”.

Barcelona compta actualment amb 98 escoles bressol municipals i 5 escoles municipals de música, a banda del Conservatori Municipal de Música. Hi treballen 770 mestres a les escoles bressol municipal, 65 al Conservatori i 52 a les diferents escoles municipals de música. Dels quals 15 amb una dedicació parcial. Les escoles bressol municipals escolaritzen 40.533 infants menors de 2 anys en el cas de les escoles bressol, mentre que les escoles de música, 2.453 alumnes en el cas de les escoles municipals de música, i 540 al Conservatori.

 





Paraules clau

educació/