Barcelona comparteix experiències sobre la sostenibilitat del turisme al World Travel Market Londres : Servei de Premsa

Barcelona comparteix experiències sobre la sostenibilitat del turisme al World Travel Market Londres

06/11/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Una delegació de l’Ajuntament de Barcelona encapçalada pel regidor d’Empresa i Turisme participa avui i demà al principal esdeveniment mundial per a la indústria de viatges

Colom s’ha reunit avui amb la presidenta i CEO del World Travel & Tourism Council (WTTM), Gloria Guevara, i altres personalitats i professionals del sector, per transmetre confiança al sector en el bon funcionament de l’activitat de la ciutat de Barcelona, malgrat el context d’inestabilitat política

 

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, participa amb una delegació de l’Ajuntament de Barcelona fins al dimarts 7 de novembre al World Travel Market Londres, el principal esdeveniment mundial per a la indústria de viatges.

Colom segueix una agenda de contactes i presentacions i participarà a les jornades professionals organitzades amb motiu del congrés, amb l’objectiu d’aprofundir en l’estratègia de turisme sostenible del Govern municipal. L’Ajuntament de Barcelona explora les fórmules per fer de l’activitat turística quelcom sostenible econòmicament, mediambientalment però també socialment, pel que fa al seu impacte en el territori i la vida de ciutadans i ciutadanes, i proposa, entre altres, polítiques de desconcentració i descongestió com a principals reptes per aconseguir un impacte més positiu del turisme a la ciutat així com abordar la gestió del turisme a la ciutat a través d’un diàleg amb els operadors i tots els agents. En aquest context, a més, es vol traslladar un missatge de confiança al sector en el bon funcionament de l’activitat de la ciutat de Barcelona, malgrat el context d’inestabilitat política.

El regidor segueix aquests dies una agenda de contactes amb professionals i entitats del sector, per compartir experiències i traslladar internacionalment el missatge de confiança en la ciutat.
Colom s’ha entrevistat avui amb Gloria Guevara, presidenta i CEO del World Travel & Tourism Council (WTTM), i s’ha reunit amb Tim Fairhurst, Cap d’estratègia i política de l’European Tourism Association (ETOA); i té previst trobar-se demà amb Harold Goodwin, professor emèrit de la universitat metropolitana de Manchester i Director de l’Institut of Place Management.

 

 

La delegació barcelonina participa dins del programa de Turisme Sostenible del World Travel Market Londres. Els responsables municipals de turisme participen a la sessió “Coping with success, managing overtourism” (Aconseguir l’èxit, gestionar l’overtourism).

Organitzat anualment a Londres, el World Travel Market Londres (WTM) és una fira adreçada a la indústria turística, que ha esdevingut un dels fòrums de referència per al sector a tot el món. Assisteixen més de 50.000 professionals d’alt nivell de la indústria de viatges, càrrecs de govern, responsables polítics, gestors públics i premsa internacional.





Paraules clau

turisme/