El Parc d’atraccions Tibidabo estrena el documental “Tibidabo som tots” : Servei de Premsa

El Parc d’atraccions Tibidabo estrena el documental “Tibidabo som tots”

28/12/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

El Parc d’Atraccions Tibidabo és un espai emblemàtic que forma part tant de la història de la ciutat com de la memòria de totes les generacions que l’han visitat.  Es per això que durant el mes de maig d’aquest any el Parc Tibidabo va fer una crida ciutadana per participar en la cessió de fotografies i vídeos dels seus records al Parc. Captures de les vivències que conformen la història d’aquest parc centenari i de moltes generacions de barcelonins.

La campanya de recollida del material ha estat un èxit i s’han aconseguit un miler d’arxius en diferents formats i de les diferents èpoques que ha viscut el Parc i la societat barcelonina.

La pel·lícula és obra de la productora catalana Bausan Films qui ha fet el treball de seleccionar acuradament totes les fotografies i vídeos rebuts, especialment de l’última època del Parc.

L’audiovisual, adreçat principalment al públic més jove, fa un repàs a la història i la missió del Parc Tibidabo a través de les seves mascotes Ti, Bi, Da i Bo, que ajuden a descobrir de manera amena i divertida els valors associats amb el Parc: diversió, educació, solidaritat i sostenibilitat.

A l’acte de presentació del documental hi han assistit els ciutadans, visitants i amics del Parc, que han participat en la cessió de les seves fotografies i vídeos i que podran veure com aquests arxius s’han convertit en part d’una peça audiovisual de projecció permanent al Parc.

 

El documental es projectarà permanentment a l’Edifici Cel on fins ara es podia veure la pel·lícula “Cent anys passen volant” un emotiu repàs de la història del Parc i que pel gran valor sentimental i documental també se’n continuaran fent passis puntals al llarg de l’any. L’accés a l’Edifici Cel està inclòs a l’entrada del Parc i també s’hi pot accedir individualment amb la compra d’un tíquet d’atracció per dos euros.

L’Edifici Cel del Parc es una atracció més del Parc que es troba en una zona de lliure accès de l’Àrea Panoràmica del Parc on es pot gaudir dels jocs d’aigua interactius, tobogans gegants i una zona de pícinic. Amb l’edició del nou documental es preten també contribuïr a la dinamització d’aquesta zona recentment renovada.

 

Imatges aquí.





Paraules clau

tibidabo/