Presentació del Baròmetre semestral de l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Presentació del Baròmetre semestral de l’Ajuntament de Barcelona

03/01/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 4 de gener a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys), el primer tinent d’alcaldia i portaveu del Govern municipal, Gerardo Pisarello, presenta els resultats del Baròmetre semestral, acompanyat pel director d’Estadística i Estudis d’Opinió, Màrius Boada.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Baròmetre Semestral/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina