Comencen les obres d’arranjament de l’accés al Park Güell per la Baixada de la Glòria : Servei de Premsa

Comencen les obres d’arranjament de l’accés al Park Güell per la Baixada de la Glòria

22/01/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els treballs enjardinaran una important superfície situada per sobre de les escales d’accés i tenen una durada prevista de 4 mesos

L’obra està finançada amb el retorn econòmic de la regulació turística de l’Eix Monumental del Park

 

Avui comencen les obres d’arranjament de l’àrea d’estada de la Baixada de la Glòria, que afectaran a l’accés d’entrada i sortida al Park Güell que es troba a aquesta zona. Els treballs enjardinaran una important superfície situada per sobre de les escales d’accés des de la Baixada. Aquesta obra, que té una durada prevista de 4 mesos i un cost aproximat de 450.000€, està finançada amb el retorn econòmic de la regulació turística de l’Eix Monumental del Park.

Les obres afectaran l’accés al Park utilitzat per aquells visitants provinents de l’estació de metro de Vallcarca. Per aquest motiu es recomana que, durant el temps que durin els treball, s’eviti arribar al Park per aquest accés. Com a alternativa es pot utilitzar l’accés de la parada de metro de Lesseps (L3), des d’on es pot pujar al Park per les escales mecàniques de l’Avinguda de Sant Josep de la Muntanya.

 

 

 

Creació d’una nova zona d’estada amb vistes cap al Putxet

El nou espai consolidarà un mirador de 320m2 amb vistes al Putxet, així com tot un seguit de petites esplanades. L’accés al mirador es realitzarà mitjançant la construcció d’escales i camins, respectant i recuperant les traces de murs de pedra seca ja existents. Tant les escales com els camins es construiran amb formigó pastat a l’obra, vibrat i raspallat, però en aquells llocs on aflora la roca, es respectarà com a paviment o talús.

Les actuacions que es seguiran per a dur a terme les obres són les següents:





Paraules clau

park güell/