Presentació de la cinquena edició de 4YFN 2018 i de l’informe Startup Ecosystem Overview : Servei de Premsa

Presentació de la cinquena edició de 4YFN 2018 i de l’informe Startup Ecosystem Overview

23/01/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 24 de gener, a les 12:30 hores (mVenturesBcn, Pier 01, Palau de Mar, pl. Pau Vila, nº 1, Planta 2, sector C), el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació Lluis Gómez; assisteix a la presentació de la cinquena edició de 4 Years From Now (4YFN) a Barcelona. A l’acte també es donaran a conèixer els resultats del tercer Startup Ecosystem Overview, que planteja una aproximació a l’impacte de l’ecosistema emprenedor (local i nacional) i avalua el seu potencial de futur.
La presentació d’aquesta tercera edició de l’informe anirà a càrrec d’Esteban Redolfi, director executiu de 4YFN, i comptarà amb la presència de Joan Romero, conseller delegat d’ACCIÓ i José Manuel Leceta, director general de Red.es.
Paraules clau

4 Years From Now/ 4YFN/