Pin i Pindado participen en la trobada oberta per celebrar el primer aniversari del Decidim : Servei de Premsa

Pin i Pindado participen en la trobada oberta per celebrar el primer aniversari del Decidim

31/01/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 1 de febrer, a les 18:30 hores, la regidora i el comissionat de Participació, Gala Pin i Fernando Pindado, participaran en l’encontre obert per a la celebració del primer aniversari de la plataforma digital de participació, Decidim.  L’acte tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (C/ Sant Adrià, 20).

La trobada servirà per fer balanç d’un recorregut marcat per la progressiva incorporació de noves instal·lacions a institucions i municipis -el darrer dels quals és l’Ajuntament d’Hèlsinki- i el creixent nombre  d’usuaris i processos de participació associats que només a Barcelona s’ha traduït en prop de 250.000 consultes a la Web, quasi 28.000 participants i 12.000 propostes.

La plataforma al llarg d’aquests 12 mesos ha integrat noves funcionalitats i recursos conceptuals, operatius i tècnics, treballant colze a colze amb grups de recerca de les universitats, centres tecnològics, experts interdisciplinaris, municipis, institucions, empreses especialitzades i ciutadania, en sentit ampli, que han millorat substancialment tots els aspectes del procés de participació ciutadana.





Paraules clau

decidim/