L’Ajuntament presenta el projecte d’Allotjaments de PROximitat Provisionals (APROP) : Servei de Premsa

L’Ajuntament presenta el projecte d’Allotjaments de PROximitat Provisionals (APROP)

13/02/2018

Dimecres 14 de febrer, a les 16.30 hores (Saló de la Ciutat. Ajuntament), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, presenten el projecte d’Allotjaments de PROximitat Provisionals (APROP), una nova iniciativa per reforçar les polítiques públiques d’habitatge.

A la roda de premsa també hi assistiran representants de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC), de la Fundació Hàbitat 3, de l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) i de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que igualment estaran disponibles per als mitjans de comunicació que ho sol·licitin.

 Compartiu aquest contingut