El Saló de l’Ocupació Juvenil obre inscripcions : Servei de Premsa

El Saló de l’Ocupació Juvenil obre inscripcions

06/03/2018

El web dóna l’opció d’inscriure’s com a grup per tal que es pugui preparar un servei de rebuda i orientació per als estudiants d’acord amb el seu perfil i els seus interessos

Tindrà lloc durant la Setmana de la Formació i el Treball, al recinte firal de Montjuïc, els dies 14, 15 i 16 de març, coincidint amb Saló de l’Ensenyament

El Saló de l’Ocupació Juvenil, que impulsen Barcelona Activa i el Departament de Joventut de l’Ajuntament, ha obert el període d’acreditacions perquè els joves entre 16 i 35 puguin apuntar-s’hi accedint al web del saló www.salocupaciojuvenil.com. El web dóna l’opció d’inscriure’s com a grup per tal que es pugui preparar un servei de rebuda i orientació per als joves d’acord amb el seu perfil i els seus interessos.

La Setmana de la Formació i el Treball inclou aquest any un nou saló, els dies 14, 15 i de 16 de març. El Saló de l’Ocupació Juvenil se suma així al Saló de l’Ensenyament i al Saló Futura a la Fira de Barcelona, amb la voluntat de promoure l’ocupació de qualitat entre els joves de 16 a 35 anys i la intenció d’esdevenir un gran punt de connexió entre la població jove i tota l’oferta formativa i laboral.

El saló distribuirà la seva oferta de recursos i serveis en vuit grans àrees d’especialitat i oferirà més de 200 activitats per facilitar als visitants tota la informació sobre els serveis públics municipals de recerca de feina, assessorar-los sobre els seus drets i deures laborals, descobrir-los noves ocupacions i oficis o convidar-los a treballar en xarxa i a obrir-se al món de l’emprenedoria. L’oferta està pensada per a la persona jove que busca la primera feina, i per a qui vol reorientar la seva vida professional.

En total hi participaran 32 agents socials i 16 escoles gremials a banda d’institucions com el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Direcció General de Joventut de la Generalitat, la Inspecció de Treball o la Fundació Barcelona FP.

La iniciativa s’emmarca dins del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020 que impulsa l’ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa dins la línia estratègica de lluita contra l’atur i la precarietat laboral.Compartiu aquest contingut