El 1r Saló de l’Ocupació Juvenil tanca amb prop de 10.000 visitants : Servei de Premsa

El 1r Saló de l’Ocupació Juvenil tanca amb prop de 10.000 visitants

17/03/2018

L’Ajuntament ha organitzat el Saló entre el 14 i 16 de per assessorar els joves sobre el seu futur laboral i lluitar contra l’atur juvenil i la precarietat

Hi ha participat més de 120 professionals, 30 empreses de diferents sectors i 78 agents entre entitats, associacions empresarials, gremis i sindicats

El primer Saló de l’Ocupació Juvenil BCN ha tancat portes amb prop de 10.000 visitants, superant les previsions inicials que se situaven en 7.000 visitants. D’aquests, 7.200 s’hi han inscrit directament i la resta han visitat el recinte arribant des del Saló de l’Ensenyament. L’Ajuntament ha organitzat aquest Saló per primera vegada per tal d’assessorar els joves entre 16 i 35 anys sobre les sortides professionals que tenen al seu abast i lluitar contra l’atur juvenil i la precarietat laboral. El Saló està organitzat a través de Barcelona Activa i el Departament de Joventut.

Al llarg dels tres dies, s’han dut a terme més de 200 activitats per informar sobre els recursos amb què compten a la ciutat, ajudar a què coneguin els seus drets laborals, facilitar que s’informin sobre les ofertes de feina d’empreses o orientar-los sobre les opcions per al seu futur.

La iniciativa s’ha endegat en el marc del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020, coincidint amb el Saló de l’Ensenyament (14-18 de març) i el Saló Futura (16 i 17 de març) i neix amb la intenció de completar aquesta oferta i d’esdevenir una font d’oportunitats i una guia per a tots aquells joves que vulguin iniciar o millorar la seva trajectòria laboral.Compartiu aquest contingut