Marta Carranza assisteix al Raid Atlètic escolar 2018 : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix al Raid Atlètic escolar 2018

20/03/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, visita demà 21 de març la trobada escolar Raid Atlètic que se celebra de 9.30 a 13.45 h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i zones adjacents de l’Anella Olímpica (Montjuïc). A la tarda, de 18.30 a 19.30 h al Museu Olímpic i de l’Esport, Marta Carranza assistirà a la inauguració de l’exposició “Ciutat de neu i gel. Beijing”, que commemora els deu anys de la celebració dels Jocs Olímpics d’Estiu a Beijing.

El Raid Atlètic és un programa promogut des de l’Institut Barcelona Esports (IBE) dintre de la seva oferta als centres educatius, per incentivar l’esport escolar en horari lectiu durant el curs, posant a l’abast del professorat i alumnat de la ciutat espais esportius adreçats a la pràctica de l’atletisme. Cada any finalitza amb una gran trobada a la que participen 2.500 escolars, de 4t i 5è curs d’Educació Primària i de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria d’una cinquantena de centres educatius, que realitzen diversos tipus de proves atlètiques: competitives, nois i noies competeixen entre ells i entre els grups, complementàries, per practicar les seves habilitats coordinatives amb exercicis de relleus, i sensibilitzadores, on podran experimentar proves d’atletisme adaptat. Es tracta de un programa consolidat a la ciutat des de que es va celebrar per primera vegada el curs 2007-2008.

La inauguració de l’exposició “Ciutat de neu i gel. Beijing” tindrà lloc a l’Auditori Gran del Museu Olímpic i de l’Esport de 18.30 a 19.30 h. L’acte serà presentat per Juan Antonio Samaranch, de la Fundació Samaranch, i comptarà amb la presència de Liu Yin, en nom de l’Olympic City Development Foundation of Beijing, i diversos representants de la Fundació Barcelona Olímpica.

L’exposició “Ciutat de neu i gel. Beijing” es podrà visitar fins el 27 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport (av. de l’Estadi, 60, al costat de l’Estadi Olímpic), i pretén difondre la celebració dels XXIV Jocs Olímpics d’Hivern a la ciutat xinesa de Beijing l’any 2022, rememorant el desè aniversari de la celebració dels XXIX Jocs Olímpics d’Estiu a la mateixa ciutat en 2008.





Paraules clau

esport/ esports/