El Cementiri de Les Corts realitza la seva primera ruta nocturna teatralitzada : Servei de Premsa

El Cementiri de Les Corts realitza la seva primera ruta nocturna teatralitzada

21/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Cementiri de Les Corts portarà a terme demà, 22 de març, a partir de les 19:00 hores primera ruta nocturna teatralitzada a la que es preveu que assisteixin unes 650 persones.

El recorregut per Les Corts, que durarà uns 50 minuts, inclourà la visita a les sepultures de destacades personalitats dels àmbits esportiu, artístic, cultural i social. Així, els assistents podran veure les sepultures de l’escriptor Prudenci Bertrana, de l’actor i humorista Joan Capri, de diversos jugadors del Futbol Club Barcelona (Ladislau Kubala o Francisco Javier González Urruticoechea “Urruti”), el Panteó dels Repatriats d’Ultramar de Pere Falqués, entre d’altres.

La ruta, que explica la història del recinte funerari lligada a la de la ciutat de Barcelona, serà guiada per personatges ambientats en l’època i estarà acompanyada de música clàssica en directe en diversos punts del recorregut. Entre les novetats d’enguany, destaca la incorporació com a personatge de l’actor Joan Capri, que llegirà un dels seus monòlegs.

El passeig nocturn pel recinte funerari, que estarà il·luminat per a l’ocasió amb espelmes, forma part de l’activitat La Ruta dels Cementiris, una iniciativa liderada per Cementiris de Barcelona que promou el paisatge funerari de la ciutat amb visites pels tres cementiris monumentals, Poblenou, Montjuïc i Les Corts.

 





Paraules clau

Les Corts/