Ada Colau i alcaldes i alcaldesses metropolitans participen en un viatge amb tramvia per donar suport a la connexió del Trambaix i el Trambesòs : Servei de Premsa

Ada Colau i alcaldes i alcaldesses metropolitans participen en un viatge amb tramvia per donar suport a la connexió del Trambaix i el Trambesòs

06/04/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 9 d’abril, a les 8.30 hores (estació de Sant Adrià de la línia T4 del Trambesòs), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i alcaldes i alcaldesses metropolitans de municipis amb tramvia participaran en un trajecte organitzat per la plataforma Unim els Tramvies per donar suport a la connexió del Trambaix i el Trambesòs. El viatge es farà amb la línia T4 del TramBesòs, des de l’estació de Sant Adrià fins a la de Ca l’Aranyó.

També hi participaran la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal. L’objectiu de l’acte és posar en valor els beneficis que la interconnexió generaria a 9 municipis, que quedarien directament enllaçats amb totes les línies de metro a través de l’avinguda Diagonal.

 

INFORMACIÓ PER ALS MITJANS: La premsa gràfica podrà prendre imatges des de la parada de Sant Adrià i al llarg de tot el trajecte, i al final del viatge, a la parada de Ca l’Aranyó, hi haurà una atenció als mitjans.

Els organitzadors, la plaforma Unim els Tramvies, sol·liciten que els mitjans interessats a cobrir la notícia confirmin assistència a unitstram@gmail.com o als telèfons de Susana Pascual (649 359 769, Genís Barrera (646 218 709) o Ricard Riol (636 384 097).





Paraules clau

mobilitat/