Gerardo Pisarello inaugura La Pionera, una incubadora a l’aire lliure al Poblenou : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello inaugura La Pionera, una incubadora a l’aire lliure al Poblenou

21/04/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, el Director de la Fundació Formació i Treball, Albert Alberich, i la portaveu de La Pionera, Fundació Formació i Treball, Maria Serra, han inaugurat aquest matí La Pionera, l’espai de la gent que comença, una iniciativa impulsada per la Fundació Formació i Treball amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Pisarello ha destacat el caràcter innovador i barceloní d’aquest espai, que tindrà un gran retorn social. El primer tinent d’alcaldia ha explicat que “estem davant d’un projecte que dona oportunitats a la gent que comença i a les persones que es troben en risc d’exlcusió. És una iniciativa d’emprenedoria que mostra que es poden fer polítiques economiques diferents”.

La Pionera neix com una incubadora a l’aire lliure per a visualitzar als nous projectes econòmics i socials que sorgeixen a Barcelona. Dins dels expositors, les emprenedores i emprenedors podran exposar els seus productes per a la venda, una oportunitat que permetrà generar relacions d’intercanvi real entre nous projectes i el consumidor o client. Disseny de roba, joies, productes infantils, aplicacions mòbils, restauració, decoració o artesania, seran algunes de les propostes que tindran cabuda a La Pionera durant tots els caps de setmana de l’any.

Des de les 10:00h del matí fins les 20:00h del vespre La Pionera estarà oberta ininterrompudament tots els dissabtes i diumenges fins al mes de juny. Durant els mesos d’estiu, de juny a setembre, La Pionera estarà oberta de 12:00h del migdia a les 22:00h del vespre tots els divendres, dissabtes i diumenges.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
comerç/ cultura/ lleure/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina