Eloi Badia participa a l’entrega dels XXIII Premis Vila de Gràcia : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a l’entrega dels XXIII Premis Vila de Gràcia

25/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 26 d’abril, a les 19 hores, al centre Artesà  Tradicionàrius (Plaça Anna Frank), tindrà lloc el XXIII acte de lliurament dels Premis Vila de Gràcia, on hi participarà el regidor de Gràcia, Eloi Badia. També hi assistirà el president del districte, Gerard Ardanuy.

L’acte de la Vila de Gràcia es va crear l’any 1995 per reconèixer l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans i conciutadanes en diferents àmbits de la seva vida.

L’acte  estarà conduït per la periodista Virtu Morón.  L’obsequi institucional està dissenyat i produït de manera artesanal pels Tallers ArtIntegrat que treballen al taller laboral del Centre de Menors Gaudí (La Salut) es tracta d’ un relleu de fang sobre una base de fusta on hi són representats un element emblemàtic de cadascun dels nostres barris: l’aqüeducte de Vallcarca, l’elogi de l’aigua escultura de Chillida, la façana de la Sedeta, elements del Park Güell, i la torre del rellotge, amb una inscripció de metall on figura el nom del guardonat/da i la categoria per la qual ha rebut el premi .

Enguany s’han rebut 29 candidatures que han optat a les nou categories previstes a les bases i que són:

El jurat ha ampliat les nou categories habituals a un premi a títol pòstum.





Paraules clau

Gràcia/