Mor un motorista en un accident de trànsit a Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit a Horta-Guinardó

25/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El conductor, un home de 27 anys, ha mort al caure de la motocicleta que conduïa per l’Avinguda de l’Estatut

Un home de 27 anys ha mort aquesta matinada a  conseqüència d’una caiguda que ha patit mentre conduïa una motocicleta. L’accident ha tingut lloc al voltant de les 02:30 hores a l’alçada del número 1 de l’Avinguda de l’Estatut, al districte d’Horta-Guinardó.

Aquesta és la sisena  víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la tercera circulant en moto.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció  psicològica als familiars de la víctima.

El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

Horta-Guinardó/