Un nou web permetrà cercar tots els equipaments públics de Barcelona adreçats als infants : Servei de Premsa

Un nou web permetrà cercar tots els equipaments públics de Barcelona adreçats als infants

28/04/2018

El nou portal neix amb la voluntat de recollir en una sola adreça tota la informació que pugui ser d’interès per a les famílies

L’Ajuntament de Barcelona ha renovat el web d’infància per tal que es pugui cercar qualsevol equipament públic de la ciutat adreçat als nens i nenes i trobar la informació sobre les activitats que realitzen cada un d’ells. El nou portal neix amb la voluntat de facilitar la navegació i de recollir informació que pugui ser d’interès per a les famílies amb nens: tant pel que fa a atenció i protecció social, participació dels infants, activitats de lleure, centres educatius i instal·lacions esportives.

 

 

Així, a l’adreça barcelona.cat/infancia es poden destriar els diferents centres segons el districte on estan ubicats i segons la seva tipologia:

El nou web també aglutinarà la informació sobre tots els ajuts que tenen al seu abast tant les famílies nombroses com les famílies monoparentals, ja que fins ara aquesta informació estava disseminada entre diferents ubicacions. I amb la voluntat de fomentar la màxima transparència en l’aplicació de les diferents polítiques, el consistori abocarà en la nova pàgina la informació sobre el Pla d’Infància de l’ajuntament, indicant els principals reptes i accions municipals que s’estan portant a terme.Compartiu aquest contingut