Afectacions a la mobilitat per les obres de cobertura de la Ronda de Dalt : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per les obres de cobertura de la Ronda de Dalt

08/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

La sortida 5 de la Ronda de Dalt, sentit Besòs, quedarà tallada des de la nit del 9 al 10 de maig i fins a finals de juliol

L’Ajuntament de Barcelona està duent a terme la segona fase d’obres, de deu mesos de duració, per cobrir la ronda de Dalt entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron, als barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera

L’actuació consisteix a construir els dos murs laterals al tram que va des de davant del mercat fins al pont de l’avinguda del Jordà, així com l’execució de la llosa de cobertura que es recolza sobre els murs. Es tracta de la continuació de les primeres obres iniciades l’estiu passat, en què es va construir un mur estructural a la mitjana per a la futura cobertura del tram.

En aquest marc, es produiran afectacions a la mobilitat, atès que a partir de la nit del 9 al 10 de maig i fins a finals de juliol la sortida 5 de la Ronda de Dalt, en sentit Besòs, quedarà tancada.

L’actuació, que inclourà també la urbanització dels laterals, permetrà millorar la permeabilitat urbana i la connectivitat transversal entre els barris, i reduir la contaminació acústica.





Paraules clau

mobilitat/