Laia Ortiz presideix el lliurament dels Premis de Reconeixement: Barcelona Innovació Educativa 2018 : Servei de Premsa

Laia Ortiz presideix el lliurament dels Premis de Reconeixement: Barcelona Innovació Educativa 2018

11/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 14 de maig, a les 18.30h, (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, presidirà el lliurament dels Premis de Reconeixement Barcelona Innovació. A l’acte també hi assistirà el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba.

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) convoca el premi Barcelona Innovació Educativa per reconèixer les iniciatives innovadores en l’àmbit educatiu impulsades a la ciutat de Barcelona que comporten una millora de la pràctica educativa i que contribueixen a promoure les oportunitats educatives i la inclusió social.

La ciutat de Barcelona ha destacat històricament per la seva capacitat de generar projectes pedagògics innovadors. Des de principis del segle XX fins a dia d’avui han estat constants els exemples d’experiències nascudes a la ciutat que han destacat pel seu caràcter renovador de la pràctica pedagògica i del seu abast, i alguns d’ells s’han estès arreu del món. Per reconèixer aquestes es crea el premi de reconeixement Barcelona Innovació Educativa.





Paraules clau

educació/