Mor un motorista en un accident de trànsit a Sant Andreu : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit a Sant Andreu

25/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El conductor, un home de 28 anys, ha resultat ferit molt greu en un accident que s’ha produït a les 9.50 d’aquest matí, i ha mort aquest migdia a l’hospital

Un motorista de 28 anys ha mort aquest migdia a conseqüència de l’accident que ha patit en topar amb una altra motocicleta cap a les 9.50 hores en l’encreuament entre els carrers Potosí i Caracas, al districte de Sant Andreu. Els dos conductors de les motocicletes han estat traslladats en estat greu a l’hospital de la Vall d’Hebron. Un d’ells ha acabat morint aquest migdia a causa de les ferides.

Aquesta és la setena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat, la quarta circulant en moto.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció psicològica als familiars de la víctima.

El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col•lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

Sant Andreu/