L’Institut Barcelona Esports lliura el Trofeu Ramon Oliu 2018 a Miquel Pucurull : Servei de Premsa

L’Institut Barcelona Esports lliura el Trofeu Ramon Oliu 2018 a Miquel Pucurull

30/05/2018

El Trofeu Ramon Oliu és un reconeixement al mèrit del maratonià més longeu en arribar a la meta de la Zurich Marató de Barcelona

L’acte se celebra demà 31 de maig a l’Institut Barcelona Esports

Avui a la tarda, tindrà lloc un acte de reconeixement als voluntaris de l’edició d’enguany de la Zurich Marató de Barcelona

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, presideix demà 31 de maig l’acte de lliurament del Trofeu Ramon Oliu 2018, que ret homenatge al participant més longeu que va arribar a la meta de la Zurich Marató de Barcelona 2018. Enguany ha estat guardonat Miquel Pucurull, el destacat “atleta popular”, com ell mateix es defineix, i maratonià català de 79 anys, que porta gairebé quaranta anys corrent maratons. L’acte tindrà lloc demà a la Sala Barcelona Esports de l’Institut Barcelona Esports, a les 17:30 hores.

Avui, 30 de maig, se celebra un altre acte relacionat amb la Zurich Marató de Barcelona 2018, el reconeixement als voluntaris que han fet possible que aquest any l’esdeveniment fos tot un èxit una altra vegada. Serà a les 18:00 hores, en el Hotel Crown Plaza Barcelona Fira Center (av. de Rius i Taulet, 1).Compartiu aquest contingut