Gala Pin assisteix a la presentació de la Guia del Llogater en Perill de la Barceloneta : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix a la presentació de la Guia del Llogater en Perill de la Barceloneta

08/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 9 de juny, a les 11:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assisteix a la presentació de la Guia del Llogater en Perill de la Barceloneta, aquesta publicació recull informacions pràctiques per a la detecció de l’assetjament immobiliari. L’acte tindrà lloc a la plaça del Mercat.

El document l’ha elaborat la Comissió d’habitatge de la Barceloneta davant la greu situació que es viu a la ciutat i de manera especial a la Barceloneta, a causa de la dificultat de garantir l’accés i el manteniment de l’habitatge.

La guia està organitzada en forma de consells per als llogaters i respon a tota classe de dubtes legals sobre els drets, així com altres orientacions pràctiques per al veïnat que es trobi en situació de risc de pèrdua de l’habitatge.

La Comissió d’habitatge de la Barceloneta es va crear l’any 2012 en el marc de la Taula de Bon Veïnatge del Pla Comunitari. Entre els seus objectius té el de fer front al problema de l’habitatge al barri i obtenir i difondre’n informacions relatives a la temàtica.





Paraules clau

Ciutat Vella/