Mor una dona en un incendi a Nou Barris : Servei de Premsa

Mor una dona en un incendi a Nou Barris

11/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’incendi s’ha originat aquest matí en el segon pis d’un edifici de cinc plantes. Deu persones han estat ateses per inhalació de fum

Una dona d’uns seixanta anys ha mort avui arran de l’incendi declarat aquest matí al número 81 del carrer de la Jota (Nou Barris), que ha deixat totalment calcinat un dels pisos i ha obligat a desallotjar tot l’edifici, de cinc plantes. L’incendi s’hauria declarat en un pis de la segona planta, on s’ha trobat la dona.

Els Bombers de Barcelona han activat nou dotacions, i han rescatat set persones que en el moment de l’incendi estaven dins dels seus domicilis. En total s’ha atès a deu persones per inhalació de fum, que finalment no han requerit ser traslladades a l’hospital. S’ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre les famílies afectades i assistir els familiars de la dona morta.

Els Bombers han procedit a extingir l’incendi i fer les tasques de ventilació de tot l’edifici. De moment, les famílies no podran tornar a casa seva perquè tenen afectats els serveis.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/