Pisarello i Gómez assisteixen a la cloenda de la ‘Barcelona Design Week’ : Servei de Premsa

Pisarello i Gómez assisteixen a la cloenda de la ‘Barcelona Design Week’

13/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de juny, a les 19:00 hores, el tinent d’alcaldia d?Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, juntament amb el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, assistiran a l’acte de cloenda de la 13a edició de la Barcelona Design Week, que tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37-38).

Amb aquest acte finalitza la 13a edició d’aquest esdeveniment, que per primer cop enguany, amb l’impuls de l’Ajuntament, han organitzat conjuntament com a única setmana del disseny a la ciutat les dues entitats de referència del disseny, BCD i FAD. Amb més de 130 activitats en total, l’edició d’enguany proposava la reflexió sobre “revalorar” i com consumir per construir un futur sostenible en tots els àmbits, a partir del disseny, la creativitat i la innovació.

La Barcelona Design Week tindrà continuïtat perquè forma part de les setmanes mundials del disseny i perquè la ciutat ha estat convidada a les setmanes del disseny de Mèxic i Londres, per seguir contribuir a enfortir el sector per a la seva internacionalització.





Paraules clau

ocupació/