Intervinguts 610 quilos de productes destinats a la venda ambulant no autoritzada : Servei de Premsa

Intervinguts 610 quilos de productes destinats a la venda ambulant no autoritzada

21/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’operatiu es va realitzar aquesta mateixa setmana en una acció conjunta d’agents de Mossos d’Esquadra, Policia Portuària i Guàrdia Urbana

Agents de la Guàrdia Urbana, Policia Portuària i Mossos d’Esquadra han realitzat, aquesta setmana, una intervenció contra la venda ambulant no autoritzada a la zona del Passeig de Joan de Borbó (Ciutat Vella). En el context d’un operatiu que es va dur a terme dimarts passat, s’ha intervingut un total de 610 quilos de productes destinats a la venda ambulant no autoritzada.

El material, més de 2.500 elements, estava composat bàsicament per ulleres, vanos, sabates esportives, barrets, imants i clauers. Ara, tot aquest producte serà derivat a les plantes de reciclatge corresponents, segons s’estableix en el protocol per a la destrucció del material, majoritàriament productes falsificats.

Aquests operatius conjunts es duen a terme diverses vegades per setmana aproximadament a la zona de més concurrència de venedors, moltes vegades situats en territori portuari. Els operatius conjunts de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Portuària estan organitzats amb l’objectiu de fer prevenció de la venda ambulant no autoritzada a l’entorn de les zones com el Port Vell, el Moll de la Fusta o l’avinguda Joan de Borbó, i actuar en la intervenció del producte en el moment en què s’està produint la compra-venda.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/