Marta Carranza participa al Workshop Internacional “La igualtat en joc: Les dones en les professions de l’esport” : Servei de Premsa

Marta Carranza participa al Workshop Internacional “La igualtat en joc: Les dones en les professions de l’esport”

27/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

La celebració anual del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i la de la Fundació Damm també comptaran amb la presència de la comissionada d’Esports

Demà 28 de juny a les 15 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, participa al Workshop Internacional “La igualtat en joc: Les dones en les professions de l’esport” que tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny a l’INEFC Barcelona (Aula Magna 2, av. de l’Estadi 12-22).

En aquesta primera jornada, en la qual participarà la comissionada, s’abordaran temes com el que dóna nom al workshop, la presència de dones en les professions de l’esport, i altres com el paper de l’Educació Física i l’Esport com a agents de canvi. En la sessió del divendres 29 de juny, s’abordarà la necessitat de transformar la cultura organitzativa de gènere, es donarà veu a les dones que presideixen clubs esportius, es qüestionarà la falta de dones entrenadores i es parlarà sobre com fomentar estructures laborals al món de l’esport que facilitin la diversitat de gènere, a més de proposar diversos tallers enfocats al canvi.

Al capvespre, Marta Carranza assistirà també a les celebracions anuals de la Fundació Damm i a la del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. La primera tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Damm (c. del Rosselló, 515) a les 20 hores, i la segona, al CEM la Mar Bella (av. del Litoral, 86), a partir de les 20.30 hores.





Paraules clau

esports/