Janet Sanz participa en un debat sobre gentrificació i dret a la ciutat : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en un debat sobre gentrificació i dret a la ciutat

04/07/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de juliol, a les 19.00 hores (Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona. C/Regomir, 3), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en un debat sobre gentrificació i dret a la ciutat organitzat per l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB).

També hi prendran part Sergio Porcel, de l’Àrea de Cohesió Social i Urbana de l’IERMB, Jaime Palomera, de l’Universitat de Barcelona, i Gaia Redaelli, del Politecnico di Milano, i presentarà Carles Donat, de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de l’IERMB.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina