Barcelona ordena tancar 4.148 pisos turístics il·legals en dos anys i comprova que 2.355 ja no operen : Servei de Premsa

Barcelona ordena tancar 4.148 pisos turístics il·legals en dos anys i comprova que 2.355 ja no operen

05/07/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest dijous, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Turisme, Agustí Colom, han presentat el balanç de dos anys d’aplicació del pla de xoc contra els habitatges d’ús turístic il·legals.

Abans de la roda de premsa, han inaugurat la segona edició de la campanya de conscienciació ciutadana a favor d’un turisme just i contra l’allotjament turístic il·legal. Enguany, es comparteix amb els Ajuntaments de Sevilla i Santiago de Compostela, que la desplegaran a les seves ciutats.

Per això, els regidors de Barcelona han visitat un dels llits de la campanya amb el segon tinent d’alcaldia i delegat de l’Àrea d’Hàbitat Urbà, Cultura i Turisme de Sevilla, Antonio Muñoz, i la tercera tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Desenvolupament Econòmic i Turisme de Santiago de Compostela, Marta Lois, que també han participat en la roda de premsa.

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/07/180705-DOSSIER-Balanç-dos-anys-pla-xoc-huts.pdf[/pdfviewer]





Paraules clau

habitatge/ turisme/