Reunió del Patronat de Mobile World Capital Barcelona : Servei de Premsa

Reunió del Patronat de Mobile World Capital Barcelona

10/07/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 11 de juliol, a les 16:45 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), tindrà lloc una fotografia, prèvia a la reunió del Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). El Patronat està format pel Ministeri d’Economia i Empresa; Generalitat de Catalunya; Ajuntament de Barcelona; Fira de Barcelona; GSMA -tots ells membres fundadors de la institució-; Telefónica; Vodafone; Orange i el Grup Damm.

En aquesta sessió hi participaran, entre d’altres, l’alcaldessa Ada Colau; el secretari d’Estat per a la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo; el Conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la Consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. A la trobada també hi participaran John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd i Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona.

També hi assistiran el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello; el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez; el vicepresident de Telefónica, Julio Linares; el director general de DAMM, Jorge Villavecchia; i el president de Vodafone Espanya, Francisco Román.

Després del Patronat, hi haurà declaracions conjuntes dels membres fundadors de MWCapital. Aquestes declaracions seran al Saló de la Ciutat un cop conclogui el Patronat. Es preveu que l’hora aproximada siguin les 18,30h.

AVÍS IMPORTANT ALS MITJANS: entrada de mitjans per la Plaça Sant Miquel.

HORARI PREVIST:

• 16:45h – Fotografia prèvia i imatges de l’inici del Patronat
• 18,30h – Declaracions dels membres fundadors de MWCapital





Paraules clau

mobile/